0536 674 18 30
PARKE KATEGORİLERİ
DUVARDAN DUVARA HALI
PVC MİNEFLO
SUYA DAYANIKLI PARKE
SÜPÜRGELİK MODELLERİ
Hava Durumu
ISTANBUL
ISTANBUL

topaz meşe
  • 1. Resim
  • 2. Resim
  • 3. Resim
  • 4. Resim
  • 5. Resim
  • 6. Resim
  • 7. Resim
  • 8. Resim
  • 9. Resim
  • 10. Resim

Ürün Kodu : Terra clik topaz meşe

Fiyatlar ile ilgili bilgi almak için firmamızla iletişime geçiniz

Laminat Parke Özelikleri Ve Avantajları Nelerdir? 
Parke renklerini seçmeden önce, modelleri hakkında bilgi sahibi olmanız, doğru rengi seçmenizde büyük fayda sağlayacaktır. Parke modellerinde ilk bakacağımız şey, yaşam alanımızda hangi atmosferi görmek istediğimizdir. Daha sonra sizin için en uygun kalınlıkta ve dayanıklılığı olan parke hangisi olmalıdır. En son olarak duvarlarımıza ve mobilyalarımıza en uygun parke rengini seçmek ile devam edebiliriz. İlk olarak aşağıda verdiğimiz parke modelleri arasından, yaşam alanınız için en uygun modelinin hangisi olduğunu belirlemek ile başlayabiliriz.
 
Laminat Parkenin Özellikleri Ve Avantajları Nelerdir?

Yıpranma ve aşınmalara karşı dayanıklı, uzun yıllar boyunca kullanıma fırsat tanır.

Yerden ısıtma sistemlerine yardımcı olur ısıyı iletir, içerisinde ısıyı tutar.

Leke tutmaz kolayca temizlenebilir, kimyasal maddelere karşı daha dirençlidir.

Doğal yapısı sayesinde sağlığa zararlı madde içermez.

Kolay ve hızlı monte edilir. Kilit sistemi sayesinde birbiri ile tam uyum içinde olur.

Uv ışınlarından etkilenmez rengi hiçbir zaman solmaz.

Sigara ateşine karşı dayanıklıdır yanmaz yâda leke bırakmaz.

E1 Kanserojen madde içermez.

Koku barındırmaz.

Mobilya ayakları gibi sivri cisimlere karşı çizilme, kırılma, bozulma yapmaz.

Zemin kaplama ürünleri arasında maliyeti en düşük ürünlerdendir.



Classic Laminat Parke 

En çok tercih edilen derzsiz laminat parke olarak bilinen, classic laminat parke modelleri, yaşam alanınıza daha sade ve vintage hava katarak tüm mobilyalarınızla uyum sağlar. Uzun ömürlü olması ile öne çıkan 8mm laminat parke inceliği ile birlikte, 32. Sınıf laminat parke dayanıklılığında sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Çeşitli model ve renkli laminat parkeler arasından evinize en uygun modeli seçebilirsiniz.

Doğal ahşap görünümlü derzli parke olarak karşımıza çıkan, laminat parke modeli. İsminden de anlaşılacağı üzere, yaşam alanlarınıza renk ve gerçek ahşap hissi vererek kendinizi doğada yürüyormuş gibi hissetmenizi sağlar. Avrupa standartlarında üretilen laminat parke modeli, doğallığı ile mekanınızda bulunan mobilyalarınıza veya dekorlarınıza tamamen uyum sağlar. 10mm kalınlıkta parke olmasıyla birlikte, 32. Sınıf laminat parke dayanıklılığı ile uzun yıllar boyunca evinizin bir parçası olarak size hizmet etmeye devam edebilir. Çok çeşitli renk seçenekleri ile dilediğiniz renkli parke modelini seçebilirsiniz.


Derzsiz parke modeli olarak karşımıza çıkan, nova laminat parke modeli yaşam alanınızda ferah bir hava katarken, dayanıklı yapısıyla çizilmelere ve darbelere dayanıklı parkedir. 6mm kalınlık ile yerden ısıtmalı evlerde kullanımının en sık olduğu laminat parke modelidir. Evler için 23. sınıf laminat parke dayanıklılık derecesi ile uzun ömürlü kullanım sağlar. Kurulumu basit olan, nova laminat parkeler. Temizlik konusunda da tamamen leke bırakmadan kolayca temizlik imkânı sunar. Renkli nova parkelerden mobilyalarınıza veya duvarlarınıza en uygun modeli seçerek, daha sade bir tasarım elde edebilirsiniz.

                 
Renkler dijital ortamda farklılık gösterebilir. Lütfen orijinal numune ile kontrol ediniz.
                                                      
Renkler dijital ortamda farklılık gösterebilir. Lütfen orijinal numune ile kontrol ediniz.
 
Dersiz Laminat Parke özellikleri

Dersiz laminat parke modelleri ile içerisinde çok fazla model ve renk bulunduran, modern laminat parkelerdir. Ev ve işyerlerinin ilk tercihi olan Floorpan sun parke modelleri, tüm mekânlarınızda konforlu ve uzun ömürlü şekilde kullanabileceğiniz, farklı konseptleri bulunan ve kolayca temizlenen parke modelidir. 8mm kalınlıkta parke olması ile birlikte evler için 23. sınıf ve iş yerleri için 31. sınıf laminat parke dayanıklılığı ile uzun yıllar boyunca yıpranmadan kullanabilirsiniz. Farklı model ve renk seçenekleriyle size en uygun istediğiniz laminat parkeyi seçebilirsiniz.

 
Derzli Laminat Parke Modelleri, Renkleri Ve Fiyatları

Derzli laminat parke ev ve işyeri dekorasyonuna sağladığı olumlu katkılardan dolayı çokça tercih edilmeye başlamıştır. Parke aralarındaki boşlukların sağladığı güzel görünüm sayesinde ahşap desende seramik döşemelerinde olduğu gibi derzlerin oluşması ortama ayrı bir hava katmaktadır.
 
Derzli Laminat Parke Fiyatları
Ülkemizde son dönemlerde yoğun talep gören derzli laminat parkelerin fiyatları kalınlığına göre değişmektedir. 8,10,12 mm kalınlıkları bulunan parkelerin bu kalınlıklara göre de fiyatları değişmektedir. Güncel derzli laminat parke fiyatlarını öğrenmek için bizimle iletişime geçin.
 
Laminat Parke Ölçüleri Boyutları Nedir?

Laminat Parke Ölçüleri
Laminat parke boyutları, özelliklerine, dayanıklılıklarına göre ve tasarımına göre değişkenlik gösterebilir. Standart olarak kullanılan laminat parke uzunluğu 1200mm ile 1400mm arasındadır. Daha uzun olan modelleri de mevcut fakat çok tercih edilmez. Çünkü uzun laminat parkeler zemine tam oturmayabilir ve zamanla kalkma yapabilir. Eğer uzun laminat parke kullanılacaksa, tamamen düz bir zemin olduğundan emin olunmalıdır. Laminat parkelerin genişliği ise çok değişken bir unsurdur, standart olarak 197mm kullanılsa da bu genişlikler modele göre yükselip azalabilir.
 
Laminat Parke Kalınlığı
Laminat parke kalınlığı, katman sayısına göre ve kullanılan malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Standart olarak 8 ila 16mm kalınlıkta üretilen laminat parkelerde en önemli seçimlerden biridir. Kalın laminat parkeler daha fazla yük kaldırabilir ve daha uzun ömürlüdür. Genellikle restoranlarda, otellerde vb. yerlerde kullanılırlar. Evlerde 21-23. Sınıf parkeleri öneriyorken, daha fazla yük olacak işyerlerinde 31-33. Sınıf parkeleri öneriyoruz. Evlerde daha ince laminat parke kullanımını önerme nedenimiz, laminat parke üzerinde fazla yük bulunmayacağından ve insan trafiğinin daha az olmasından kaynaklıdır. Ayrıca laminat parkeler kalınlaştıkça ısı geçirgenliği azalacağı da göz önün de bulundurulmalıdır.
 

Üyelik Bölümü
E-Mail
Şifre
 
En Çok Tıklananlar
Müşteri Yorumları | Tümü
Kayhan Parke